Előadók

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Ágoston Melinda

Sminkmester

"Napjainkban a saját kozmetikai szalonomban a vendégköröm maximális kiszolgálása mellett egyéni sminktanfolyamokat tartok. Továbbra is dolgozom különböző magazinoknak, divatlapoknak, kozmetikai cégeknek, továbbá számos celebritás kizárólagos sminkesének mondhatom magamat."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Bánkuti Gabriella

Életmódszakértő-terapeuta

"Természetgyógyászként és életmód szakértő- terapeutaként komplexen, holisztikusan állítok össze terápiákat az egészséges életmód keretein belül. Kedvenceim a táplálkozási terápiák, szépségterápiák, a test méregtelenítése, tisztítása. Enzimterápiákról fogok beszélni, azaz a bélrendszer optimális működésének visszaállításáról. Aszépség, az üde, fiatalos bőr, a feszesség és rugalmasság megtartása függ a belsőnk állapotától. Lehetőségeket mutatok be, hogy, hogyan maradjunk fiatalok."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Bartus Márta

Esztétikai smink és orvosi tetováló

"Bartus Márta vagyok, 25 éve dolgozom a szépségiparban. Kozmetikusként 12 éve specializálódtam a sminktetoválásra, ma már cégünk kizárólag erre a szakágazatra fókuszál. Elkötelezett híve vagyok a természetesség megtartásának úgy, hogy esztétikus és kicsi változásokkal szebbé tegyünk nők ezreit. Témám az esztétikai sminktetoválások. Mi jelenleg a trend? Mi alapján döntsünk felelősen és hosszútávú megelégedettséggel?"

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Béres Judit

Életmód és táplálkozási tanácsadó, mesteredző

"35 éves korom után kezdtem el az életmódváltást, mert nem tetszett a kép amit a tükőrben látok, így életmódot váltottam és elkezdtem sportolni. 1 év tudatos étkezés és edzés után fitness versenyző lettem. Az évek alatt, négyszeres Magyar Bajnok és többszörös Világbajnok dobogós lettem. Közben folyamatosan képeztem magam, mint életmód és táplálkozási tanácsadó. Szeretnék az én példámmal is motiválni, a fittség és csinos külső, kortalan és sosem késő elkezdeni az életmódváltást. A témám a humán anyagcseretípus szerinti táplálkozás szerinti étkezés fontossága. A táplálkozás szervezetünk alapjaira hat, abból tudnak felépülni a sejtjeink amilyen tápanyagokkal ellátod őket. Minden sejtnek önálló anyagcseréje van. Ha a szervezet nem kapja meg sejt szinten amire szüksége van, akkor annak energia ellátása csökkeni fog, és nem képes ellátni megfelelően funkcióit. A humán anyagcseretípus szerint táplálkozás segít a sejt vitalításszintjét maximalizálni, és segíti az egészséges, fitt életmódot, és kiküszöböli a betegségekre való hajlamot."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Dr. Hegedűs Beáta

AAAM Board Certified Esztétikai Orvos, Genitorejuvenalis specialista

"2008 -ban kezdtem el az esztétikai orvoslás területén dolgozni. Hyaluronsavas , PDO szálas botulinum toxinnal végzett és, gépes kezelések széles spektrumát végezzük a Dr.Beauty Esztétikában. Nagyon fontosnak tartom a korrekt páciens-orvos kommunikációt, számomra a tájékoztatás korrektsége elengedhetetlen. Célom, hogy az esztétika területén is kialakuljon a Tudatosság!!!"

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Dr. Pónyai Katinka PhD

Bőrgyógyász, kozmetológus, nemigyógyász

"2007 óta foglalkozom esztétikai orvoslással a bőrgyógyászat mellett. Hyaluronsav, botulin toxin és felszívódó szálas kezelések mellett lézeres kezeléseket is végzek, illetve több cég felkért oktatója vagyok. Fontosnak tartom a páciensek maximális biztonságát és az ésszerű és természetes megoldásokat."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Karmacsi Mária (Mary)

Mesterkozmetikus, szempilla hosszabbító, oktató

"A Perfect Look Kft. Szakmai felelőse vagyok, mesterkozmetikus, szempillahosszabító, oktató. Jelenleg is gyakorló szakember, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Tagja. 2005 óta kozmetikus, 2008-tól végzek szempilla hosszabításokat és sminktetoválást. Több ezer felhelyezett szempilla, számtalan elégedett tanuló került ki a kezeim közül. Fő mottóm: " A minőség mindig jó döntés, miért érnéd be kevesebbel?"

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Manninger Beáta

Életmód és sporttáplálkozási tanácsadó

"28 éven át a médiában tájékoztattam az embereket az országban zajló eseményekről. Legalább ennyi idei szeretném szolgálni őket abban, hogy egészségesen éljenek, gyógyszerek nélkül. A túlsúlyos gyermekeket, a változókorú hölgyeket veszélyezteti leginkább a diabetes. A fogyókúrás módszerek labirintusában eligazodni lassan képtelenség. Tisztázzuk le ezeket!"

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Pazár Mihály

Celebrity hairstylist / Master colorist

"5 éve dolgozom a szakmában. Londonban és Budapesten tanultam. 2.5 éve oktatásban is részt veszek emellett Magyarországon- Londonban és Milánóban divatfotózások meghívott hajstylistjaként vagyok jelen. Állandóan követem a trendeket, formákat, színeket és ezt megjelenítem a saját munkáimban is. A személyiségjegyeknek, száj és arcformáknak megfelelően alakítom ki a formákat és a színeket."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Plesztovits-Mikó Hilda

Coach, tréner, tanácsadó

"15 éve foglalkozom kommunikációs képzésekkel és coachinggal. Abban támogatom ügyfeleimet, hogy bármely életszakaszban éljenek tudatosan, hogy életüket ne félelem alapú döntések: limitáló hiedelmek és önszabotáló mechanizmusok irányítsák. Ha rátalálunk az igazi hangunkra, az érdekérvényesítés nem jelent többet kihívást. a hatékony kommunikáció nem technika, hanem hozáállás kérdése."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Prof. Dr. Bánhidy Ferenc

Szülész, nőgyógyász, onkológus, intim rejuvenatio specialista

"A gyógyítás ifjúkorom óta a mindennapjaim része, felmenőim apai ágon mind orvosok voltak, így a gyógyítás hivatását már ükapámtól is örökölhettem. Számomra a legfontosabb a kompromisszum nélküli munka, melynek alapja a magas szintű szakmai tudás és széles körű klinikai tapasztalat, amelyet folyamatos és rendszeres nemzetközi szintű továbbképzésekkel, tudományos munkákkal tartok naprakészen. Ezek emberi hozzáállásommal együtt biztosítják, hogy pácienseim számára a legmegfelelőbb megoldást nyújthassam."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Szászi Beáta

Pszichológus, Magyar Táncművészeti Egyetem tanársegédje

"Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen és a belga Katholieke Universiteit Leuven intézményekben végeztem. Mindkét helyen foglalkoztam a testképzavarok kutatásával, végül szívügyek miatt a Dunakanyart választottam otthonomnak. Kislányaim érkezéséig kiválasztásban és vállalati egészségfejlesztésben dolgoztam, ahol a stressz szűrésével, kezelésével, a kiégés megelőzésével foglalkoztam elméleti és gyakorlati szinten is. Jelenleg doktori témámat kutatom: műtéti, pszichológiai alkalmasság vizsgálatot és a páciensek műtétre való felkészítését végzem, mely során szuggesztiós és relaxációs elemeket alkalmazok. Kiemelt fontosságúnak tartom a mentális és testi problémákkal kapcsolatos szakszerű és érthető tájékoztatást, a szűrést, a társas támaszt nyújtását és a páciensekkel való partneri együttműködést."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Vörös Szilvia

Kozmetikusmester

"Több, mint 20 éve dolgozom kozmetikusként, mindig a legújabb és a leghatékonyabb megoldásokat keresve. Az otthoni bőrápolás mellett a személyre szabott, legjobb szalon kezelések híve vagyok. Témám a legújabb trendekkozmetikában és az otthoni kezelésekben."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Zellei Tündi

Termékfejlesztő, gasztroblogger

"Saját érintettség, cukorbetegség révén kezdtem el fejleszteni elsősorban magamnak a lisztkeverékeket. Aztán hogy segíthessek másokon is, termékek lettek belőlük saját márkával. Hét éve, hogy ezt megálmodtam, a lisztkeverékek pedig hat éve kerültek piacra. Azóta egyre több terméken dolgozom. Pár éve gluténmentes lisztkeverékek is szerepelnek a termékpalettán. Most jelent meg a legújabb ötödik gluténmentes lisztkeverék. Prémium kategóriás protein shake is kapható már a termékek között, ami étkezések helyettesítésére és edzések után is fogyaszthatók. A termékeimmel segítséget nyújtok azoknak az embereknek, akik szeretnének életmódot váltani, saját elhatározottságból vagy valamilyen betegség kialakulásának kapcsán. Legyen az IR, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, endometriózis, PCOS, vagy fogyás."

I. Egészséges Szépség Őr Nap

Zsólyomi Norbert

Divatfotós

"Divatfotósként a legtöbb neves magazinnak dolgozom, mint az Elle, Instyle, Marie Claire, Glamour, Joy stb. A magazinok mellett a divatszakma több képviselőjének kampányaiba szoktam bedolgozni. Témám pedig a manipulált fényképek, azaz nem mindenki az, akinek látszik a social médiában."